Wat wij doen

Voordelen van verhuur makelaar Woningzicht

Kiezen voor Woningzicht als je verhuurmakelaar in Deventer betekent dat je profiteert van een lokale marktkennis met dienstverlening op maat voor jou. We begrijpen dat elke woning uniek is en benaderen elke verhuur-opdracht met een frisse blik. Wij staan klaar om je woning op de beste manier te presenteren, met aandacht voor de kleinste details die juist het verschil maken. We zetten ons in voor een snelle, maar ook zorgvuldige verhuurproces, waarbij we streven naar het vinden van de ideale match tussen jou en de huurder. Door onze jarenlange ervaring in vastgoed Deventer zorgen wij ervoor dat je woning in het oog springt bij potentiële huurders, terwijl wij ons ook richten op vastgoed beheer om ervoor te zorgen dat zowel de huurder als de verhuurder tevreden zijn.

Een huurder vinden

Wij namen professionele foto’s van de woning en verzorgen de marketing. Naast deze website zetten we de woning ook op veel gebruikte kanalen zoals Pararius, Rooftrack, Huurda, Jaap, Huislijnen Huurwoningen.nl.

Een betrouwbare huurder

Samen met jou nemen we de wensen door en selecteren we geschikte huurders. Vervolgens begeleiden we de bezichtiging en vragen we de huurder om diverse documenten. Op basis van de aangeleverde documenten en doen wij een uitgebreid antecedentenonderzoek, identiteitscontrole en onderzoek naar de kredietwaardigheid en het betaalgedrag van de kandidaat huurder.

De juiste huurovereenkomst

Wij stellen de huurovereenkomst op. Gebaseerd op het ROZ-model, de woonruimte en afgestemd en de wensen.

Huur in gang zetten

We begeleiden bij de sleuteloverdracht, stellen het proces verbaal op en coördineren de eerste betaling, huur en waarborg.

Woning in dezelfde staat

We begeleiden de oplevering bij het einde van een huurovereenkomst. Na een opzegging van de huurder is het prettig wanneer de woning net en schoon weer opgeleverd wordt. Daarom voeren we bij oplevering altijd een voorinspectie uit.

Maandelijks innen en doorstorten van de huurpenningen

Wij zorgen middels een automatische incasso voor de inning van de verschuldigde huurpenningen en servicekosten. Alle huurstromen lopen via onze eigen stichting Derdengelden Hunwonen. Hierdoor zijn de waarborgsom en huurstroom gewaarborgd. De borg wordt voor u beheerd of naar u doorgestort.

Singaleren en bewaken van huurachterstanden

Door een secuur debiteurenbeheer kunnen wij, in overleg met u, snel en proactief handelen. Indien nodig zorgen wij dat de juiste rechtsmaatregelen genomen worden. Wij zullen altijd een 14-dagen brief opstellen en zo nodig een incassobureau benaderen.

Correspondentie richting huurders en verhuurders

Namens u zijn wij het aanspreekpunt voor huurders voor zover deze van financiële c.q. administratieve aard zijn en voeren van alle voor het beheer noodzakelijke correspondentie

Jaarlijkse huurverhoging

Wij adviseren u over de jaarlijkse indexering. Deze berekenen wij en wij brengen de huurder schriftelijke op de hoogte hiervan.

Serviceafrekening opmaken

De leveringen en diensten benoemd in de huurovereenkomst dienen jaarlijks verrekend te worden. Wij verzorgen eenmaal per jaar de ‘afrekening servicekosten’ en stellen, zo nodig een nieuw voorstel op.

Maandelijks overzicht

Maandelijks verstrekken wij een helder huuroverzicht, bevattende een gedetailleerd overzicht van de eventuele gedane uitgaven en de ingekomen huurpenningen, alsmede een overzicht van de eventuele huurachterstanden.

Logo ornament
Ontdek woningzicht

Een persoonlijke aanpak in vastgoedverhuur

Bij Woningzicht Deventer onderscheiden we ons door een persoonlijke benadering van vastgoedverhuur. Verhuren is meer dan alleen een zakelijke transactie; het gaat om het creëren van waardevolle woonervaringen voor jou én voor de huurder. Elk aspect van onze dienstverlening, van het eerste contact tot de uiteindelijke sleuteloverdracht, wordt gekenmerkt door aandacht en zorg. Of het nu gaat om het uitvoeren van een grondige analyse, het adviseren over optimale huurprijzen, of het beheren van het onderhoud van het vastgoed. Ons team is toegewijd om jouw verhuurdoelen te realiseren. Snel en stressvrij.

Check de prijzen
Diensten

Dit kunnen wij nog meer voor je doen

Als verhuurspecialist begrijpen we dat de sleutel tot succesvol vastgoedbeheer ligt in het vinden van de perfecte match tussen huurder en verhuurder. Huis verhuren Deventer? huurder vinden Deventer? Door ons lokale netwerk is het geen probleem welke uitdaging je hebt. Onze diensten omvatten alles. Van nauwkeurige marktanalyses tot een effectieve presentatie. Wij ontzorgen je volledig, door zowel het papierwerk als het beheer van bezichtigingen te regelen, waardoor het verhuurproces voor jou simpel en zorgeloos wordt.

Logo ornament
Prijzen

Een betrouwbare partner in vastgoedbeheer

Transparantie staat centraal in alles wat we bij Woningzicht Deventer doen, en dat geldt ook voor onze prijsstelling. Wij bieden concurrerende tarieven voor onze verhuur- en beheerdiensten, waarbij we altijd streven naar een optimale balans tussen kwaliteit en kosten. Onze duidelijke prijsstructuur zorgt ervoor dat je precies weet wat je kunt verwachten, zonder verborgen kosten of onverwachte uitgaven. Of je nu kiest voor volledig beheer of slechts een deel van onze diensten, wij garanderen een eerlijke en waardevolle service. Laat ons je helpen het maximale uit je vastgoedinvestering te halen met een op maat gemaakt dienstenpakket dat past bij jouw unieke behoeften en budget.

FAQ

Antwoorden op jouw vragen

Financieel en administratief beheer uit handen geven

Door het financieel en administratief beheer uit te besteden aan Woningzicht ben je er zeker van dat alles goed geregeld is. Op die manier houd je tijd over voor andere zaken. Wij nemen van A tot Z het beheer op ons. Over incasso’s, mutaties en servicekosten hoef je het hoofd niet te breken. We zorgen ervoor dat alle benodigde informatie over gebruikers en/of huurders goed is vastgelegd. En stellen iedere maand een overzichtelijk huuroverzicht op. Woningzicht werkt met een gerenommeerd software pakket waarin alle werkzaamheden inzichtelijk zijn.

Download

Ik zie een woning die ik leuk vind, hoe nu verder?

Woningzicht is een particuliere onderneming, met een eigen toewijzingssysteem. Om in aanmerking te komen voor woonruimte via Woningzicht hoeft u niet langdurig ingeschreven te staan. Bij Woningzicht hoef je, je niet in te schrijven om ons huuraanbod te zien of om te kunnen reageren.
Is er een woning waarin je geïnteresseerd bent, dan kan je een bezichtiging vrijblijvend aanvragen. Wanneer je interesse in een woning, een appartement, een studio of een atelier hebt kan je ons een bericht sturen of telefonisch contact opnemen. Wij vernemen bij dit contact graag je situatie, de gezinssamenstelling, je hobby’s, en waarom de interesse in de betreffende woning. Aan de hand van deze gegevens plannen we een vrijblijvende afspraak met je om de woning te bezichtigen. Wij verhuren nooit een woning zonder een bezichtiging en dus ook nooit voordat we jou/jullie persoonlijk hebben ontmoet. Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst worden er bij jou als nieuwe huurder géén bemiddelingskosten in rekening gebracht. Je bent dan slechts eenmalig 50 euro exclusief btw aan administratiekosten verschuldigd.

Kan ik na een bezichtiging de woning huren?

  • Wij kijken bij het selecteren van een huurder naar de huishoudenssamenstelling, huisdieren, etc. Zijn er meerdere kandidaten met gelijke geschiktheid, dan selecteren we degene op basis van loting. Wanneer u een woning toegewezen krijgt vragen wij onderstaande informatie van u en van uw eventuele partner.
  • Een kopie legitimatiebewijs (voor- en achterzijde);
  • Kopie bank / giro pas
  • Indien u de afgelopen 5 jaar heeft gehuurd: een door uw huidige verhuurder ingevulde verhuurdersverklaring (Download te vinden op onze website); (recent)
  • Kopieën actuele inkomensgegevens (laatste 3 loonstroken of uitkeringsspecificaties of werkgeversverklaring);
  • IB aangifte (laatste jaar)
  • Indien u een koopwoning heeft: bewijs van bezit koopwoning en verklaring bank; geen betalingsachterstanden.
  • VOG (recent)
  • BKR registratie (recent)

Controle gegevens
Woningzicht controleert of de opgestuurde gegevens juist en volledig zijn. Ontbreken er gegevens of zijn deze niet volledig ingevuld? Dan kom je helaas niet in aanmerking voor de woning. Zijn de gegevens wel juist en volledig ingevuld en voldoet u aan de huurvoorwaarden (onze huurvoorwaarden zijn te vinden op onze website), dan maken wij een concept huurovereenkomst op. Na goedkeuring van de concept huurovereenkomst maken wij een afspraak voor de oplevering van de woning en het tekenen van de huurovereenkomst.


Download

Betrouwbaar jouw woning verhuren?

Wil je, je woning verhuren. Wij bieden het totaalpakket aan om jouw woning te verhuren. Maar je kan ook onze diensten separaat van elkaar bij ons afnemen. Onze diensten voor het verhuren van een woning zijn opgesplitst in meerdere fase 's. Afhankelijk van welke dienst je van ons afneemt bieden wij een prijs op maat aan. Een overzicht van de kosten is te vinden in de bijlage.

Download
Logo ornament